AJDOVŠČINA
+10
devil 23
x24a
eddie666
yeglic
pinta
sherif of tevto
xxkepicxx
yosko
vid1234
Josip Broz tito
14 posters
O.F. :: Public / Javno :: PIKNIK
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: AJDOVŠČINA
- 25. ali 26.7. 2008
- 1. ali 2.8. 2008
jst pa to ne morem..sicer pa jst če sm al pa nisem.. najbolš da se da anketa in se vidi kdaj jih bo največ in se takrat zrihta
- 1. ali 2.8. 2008
jst pa to ne morem..sicer pa jst če sm al pa nisem.. najbolš da se da anketa in se vidi kdaj jih bo največ in se takrat zrihta
devil 23- General
-
Number of posts : 282
Job/hobbies : travian
Registration date : 2008-01-30
eddie666 wrote:Evo tko je...lahko imamo žur te vikende:
- 18. ali 19.7. 2008
- 25. ali 26.7. 2008
- 1. ali 2.8. 2008
- 22. ali 23.8. 2008
- 29. ali 30.8 2008
Ostalo je zasedeno ali pa mene ni in ne bo mogu noben organizirat...
Jaz ne morem 18. 7. - Loveboat @ Portorož, 19.7. @ Loveparade, 1. in 2. 8. @ Nature one Drugo pa verjetno sem fraj edino če kaki zanimiv party vmes pride
ja tako...avgust mi da je predaleč potem...
Dejmo se zment v 7mem mesecu..
Eddie, odpri nov topic...Fešta na predmeji..
dodaj tiste 3 datume in bomo glasovali...Glede na to da cela predmeja klika oziroma igra travian, in da je meni bilo zelo lepo gor, dokler nisem hotel prestaviti sod, in sem ga nagnil proti sebi, ter me je voda zalila je bilo vrhunsko...
Je pa res lepo gor!!!! Eddie a se da zrihtat kakšen tuš tam, če bomo basketiral ali igral nogomet? Tega pa nisem gor opazil?
Ajha...ta mesec je pa vse zasedeno praviš?
dodaj tiste 3 datume in bomo glasovali...Glede na to da cela predmeja klika oziroma igra travian, in da je meni bilo zelo lepo gor, dokler nisem hotel prestaviti sod, in sem ga nagnil proti sebi, ter me je voda zalila je bilo vrhunsko...
Je pa res lepo gor!!!! Eddie a se da zrihtat kakšen tuš tam, če bomo basketiral ali igral nogomet? Tega pa nisem gor opazil?
Josip Broz tito- General
-
Number of posts : 606
Job/hobbies : Pucanje čelade
Registration date : 2008-01-29
Hehehehe...sod ja, dobr da je blo sonce.. Uh...tuša pa ni...baje bo, sam trenutno pa še ni zrihtano...Josip Broz tito wrote:ja tako...avgust mi da je predaleč potem...
Ja ta mesec je vse zasedeno...nasledni mesec je še frej, edin 13(oz. ta vikend) je zasedeno.
Bom odprl temo...
eddie666- General
-
Number of posts : 195
Registration date : 2008-03-07
Page 2 of 2 • 1, 2
O.F. :: Public / Javno :: PIKNIK
Page 2 of 2